Okee, nog niet alle projecten staan erop en de website moet nog bijgeschaafd worden hier en daar, maar we zijn weer online!

Een nieuw portfolio voor mijn glaskunst

De afgelopen tien jaar dat ik een eigen bedrijfje heb, heb ik gemerkt dat ik ongeveer iedere 3 jaar genoeg krijg van mijn website. Dus ben ik weer gaan zoeken naar nieuwe coole portfolio thema’s voor WordPress en heb ik een nieuw mooi thema gedownload. I was gewend aan mijn oude thema, die lekker makkelijk, maar ook beperkt was. Mijn nieuwe thema is totaal anders, veel complexer en, om eerlijk te zijn: veel minder logisch. Gelukkig ben ik in het bezit van een IT-man, die het leuk vindt om me te helpen. Hierbij het resultaat!

Goede voornemens

atelier-de-lampion-evelien-de-bruijn-glass-art-glas-kunst-sculpture-jump-fall-1Een nieuw jaar brengt nieuwe voornemens, zo wil ik snel meer oude en nieuwe projecten op de website zetten. In deze post krijg je al een sneak peek van enkele nieuwe kunstwerken en objecten in glas. Op dit moment werk ik hard aan al mijn afstudeerprojecten en hopelijk begin ik snel aan nieuwe opdrachten. Mijn voornemen is om te bloggen over mijn experimenten met glas. Zo hou ik je op de hoogte van verschillende onderwerpen en technieken: van glas-in-lood reproductie, brandschilderen tot verlijmen en fusen.

atelier-de-lampion-evelien-de-bruijn-glass-art-glas-kunst-abstract-plate-yhi-1Bedankt dat je me volgt, hier op mijn website, op mijn Instagram en Facebook of dat je kijkt naar wat me inspireert op mijn Pinterest. Ik ben blij met elke like en nieuwsgierig naar je mening!